Kirkebyløbet.dk © 2015

Ruterne

- Forbehold for ændringer i ruterne.

Kirkeby Løbet afvikles i noget af den smukkeste natur på Sydfyn, hvor der fra start og mål er udsigt over hele det Sydfynske Øhav.

Dele af ruten går igennem de smukke skove der tilhører Hvidkilde Gods og Skjoldemose Gods samt på dele af Øhavsstien og rundt om Egebjerg Mølle.

Ruterne er kuperede på et afvekslende underlag. Du vil møde alt lige fra asfalt til grus, græs og skovveje.

Klik HER for at se billeder fra området.

3,22 km

Med start og slut ved ''Udsigten'' ved Alpevej/Tørvelong på toppen af Egebjerg bakker bevæger 3,22 km ruten sig ind i den smukke Hvidkilde Skov, hvor underlaget er brede befæstede og let kuperede skovveje.

 

3,22 km starter kl. 11.50.

 

Link til kort over ruten - klik HER.

 

 

5,00 km

Med start og slut ved ''Udsigten'' ved Alpevej/Tørvelong på toppen af Egebjerg bakker starter 5,00 km ruten med en lille sløjfe og fortsætter igennem et stykke af Hvidkilde Skoven for at slutte ved ''Udsigten'' ved Alpevej/Tørvelong, på toppen af Egebjerg Bakker. Efter starten bevæger ruten sig ind i den smukke Hvidkilde Skov, hvor underlaget er brede befæstede og let kuperede skovveje.

 

5,00 km starter kl. 11.40.

 

Link til kort over ruten - klik HER.

10,10 km

Med start og slut ved ''Udsigten'' ved Alpevej/Tørvelong på toppen af Egebjerg bakker starter 10,10 km ruten igennem et stykke af Hvidkilde Skoven, og efter et lille stykke på asfalt og grusvej snor den sig gennem dele af Øhavsstien og videre gennem den smukke natur omkring Skjoldemose Gods. Ruten er kuperet, og du vil møde både asfalt, græs, grus, stier og brede befæstede skovveje.

 

10,10 km starter kl. 11.30.

 

Link til kort over ruten - klik HER.

Halvmarathon

Med start og slut ved ''Udsigten'' ved Alpevej/Tørvelong på toppen af Egebjerg bakker starter halvmarathonruten med en mindre sløjfe og fortsætter ad 10,10 km ruten, som herefter løbes 2 gange.

 

Halvmarathon starter kl. 10.30.

 

Link til kort over ruten (sløjfe) - klik HER.

 

Sløjfe 900 meter

10,10 km rute løbes to gange

Nyheder:

Kirkeby Løbet 2017 er vel gennemført.

 

Tak til alle deltagere, sponsorer, lodsejere og hjælpere for god opbakning.

_______________________

Tak til sponsorerne:

Se alle sponsorer her

_______________________

En stor tak for godt samarbejde til: Hvidkilde Gods, Skjoldemose Gods og Skov samt Naturstyrelsen, der stiller deres arealer til rådighed for Kirkeby Løbet.

_______________________

Marathon

Med start og slut ved ''Udsigten'' ved Alpevej/Tørvelong på toppen af Egebjerg bakker starter marathonruten med en sløjfe og fortsætter ad 10,10 km ruten, som herefter løbes 4 gange.

 

Marathon starter kl. 8.30 (nyt tidspunkt i 2016!)

 

Link til kort over ruten (sløjfe) - klik HER

 

 

 

Sløjfe 1800 meter

10,10 km rute løbes fire gange